Buitengoed Fredeshiem

Buitengoed Fredeshiem

, De Bult, Overijssel

Midden in de natuur, op de grens tussen de provincies Overijssel, Friesland en Drenthe ligt het prachtige Buitengoed Fredeshiem. Een bijzondere groepsaccommodatie waar je de keuze hebt om te verblijven in het karakteristieke groepshotel, in één van de luxe groepsaccommodaties of een sfeervol vakantiehuis… Voor elk wat wils bij Fredeshiem!

          Goed en goedkoop
 •   0-160 personen
 •   55 kamers
 •   160 bedden
 •   De Bult, Overijssel
 •   Hotel en groepsaccommodaties
 •   Altijd een accommodatie die bij jullie past
 •   Midden in de bossen
 •   Uitstapjes in de omgeving
 •   Volledig verzorgd weekend v.a. €95,- p.p.
 • Buitengoed Fredeshiem; voor elk wat wils...

  Midden in de natuur, op de grens tussen de provincies Overijssel, Friesland en Drenthe ligt het prachtige Buitengoed Fredeshiem. Een bijzondere groepsaccommodatie waar je de keuze hebt om te verblijven in het karakteristieke groepshotel, in één van de luxe groepsaccommodaties of een sfeervol vakantiehuis… Voor elk wat wils bij Fredeshiem!

  14 hectare vakantieplezier!

  Het terrein van Buitengoed Fredeshiem bestaat uit 14 hectare aan weide, heide en bos. Op een steenworp afstand vind je schilderachtige stadjes, gezellige dorpjes en indrukwekkende natuurgebieden. Een omgeving die zó veelzijdig en mooi is, dat het bijna teveel is om in één vakantie te ondekken! 

  Groepshotel met 35 kamers

  Bij Buitengoed Fredeshiem bepaal je zelf hoe je vakantie viert. In het hoofdgebouw bevindt zich een sfeervol groepshotel met 35 kamers, elk met eigen douche en toilet, telefoon en flatscreen-tv. Alle hotelkamers bevinden zich op de begane grond en hebben veelal een eigen terras met uitzicht op het bos. Daarnaast vind je hier o.a. een gezellige huiskamer met bar, een recreatiezaal, een sfeervol restaurant en een heerlijk bosterras. 

  Je eigen groepsaccommodatie in het bos

  Liever een accommodatie voor je eigen groep? Kies dan voor een verblijf in één van de vier luxe groepsaccommodaties en groepsboerderijtjes. De groepsaccommodaties staan verspreid over het buitengoed, zodat je altijd veel privacy hebt. Drie van de vier groepsaccommodaties hebben een voor- en achterhuis, die apart of samen gehuurd kunnen worden. Groepsaccommodaties Stins en State zijn beide geschikt voor 20 personen, de twee groepsboerderijtjes Hiemsherne en Lytshiem beiden ruimte aan resp. 14 en 13 personen. Meer informatie over de verschillendegroepsaccommodaties lees je hier.

  Vakantiehuisje voor het hele gezin

  Alsof het nog niet genoeg is vind je bij Fredeshiem ook een aantal vakantiehuisjes verspreid over het landgoed. Deze huisjes zijn sfeervol en comfortabel ingericht en beschikken over een ruim terras, een luxe open keuken, gezellige slaapkamers en een sfeervolle woonkamer. De vakantiehuizen liggen midden in het bos of aan de bosrand en zijn bij uitstek geschikt voor een verblijf met je eigen gezin. Meer informatie over de vakantiehuizen lees je hier. 

  Uren speelplezier op het buitengoed

  Buitengoed Fredeshiem biedt volop recreatiemogelijkheden voor de hele familie: wandelen, fietsen en skelteren, klootschieten, GPS-en, boogschieten, MTB-en… de mogelijkheden zijn eindeloos! Op het 14 ha buitengoed vind je een groot outdoorterrein, diverse speelweides en speeltuin met o.a. schommels, een glijbaan, zandbakken en een tafeltennistafel. Leuk extraatje: bezoekers van Fredeshiem maken gratis gebruik van het openluchtzwembad van de buren!

  Ligging van Buitengoed Fredeshiem

  Buitengoed Fredeshiem heeft een bijzondere ligging op het snijvlak van de drie provincies Overijssel, Friesland en Drenthe. Water, bos, heide, eeuwenoude stadjes en verstilde dorpjes kenmerken dit unieke stukje Nederland. Denk aan het waterrijke Giethoorn, het brinkdorp Dwingeloo, natuurgebied De Weerribben, de oude stadjes Steenwijk of Blokzijl; Fredeshiem ligt hier middenin! Een prachtige omgeving met volop mogelijkheden voor outdoor en recreatie. De locatie is daarnaast zeer goed bereikbaar; dichtbij de A-32, Zwolle, Meppel en Heerenveen en Intercitystation Steenwijk.

  • 9
   Door:

   Heel fijn verblijf gehad in vakantiehuis met jong gezin bij Buitengoed Fredeshiem. Mooie locatie, behulpzame receptie (!) en prima gegeten in het restaurant. Wij komen er graag weer!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *