De koning te rijk

Kasteel de Eese

, De Bult, Overijssel

Voel je de koning te rijk in deze leuke groepsaccommodatie in Overijssel. Je verblijft hier in je eigen kasteeltje, luxe en ruim ingericht voor 28 personen. Overdag leuke uitstapjes maken in de mooie omgeving, 's avonds samen eten aan de lange Franse wijntafel en overnachten in een hemelbed of bedstede. Voel je een weekendje (of langer) kasteelheer- of dame van je eigen kasteeltje!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   12 kamers
 •   28 bedden
 •   De Bult, Overijssel
 •   Leuke en originele groepsaccommodatie
 •   Slapen in een luxe hemelbed of bedstede
 •   Leuke uitstapjes in de omgeving
 •   Kleinschalig park met veel faciliteiten
 •   Lang weekend vanaf € 1265,00
 • Kasteel de Eese

  Op zoek naar een leuke en originele groepsaccommodatie? Op Residence de Eese in het Overijsselse De Bult staat dit leuke kasteeltje voor 28 personen. Laat je fantasie de vrije loop en voel je voor een weekend (of langer!) kasteelheer- of dame van je eigen kasteeltje. 

  Eten aan een Franse wijntafel

  Deze leuke groepsaccommodatie bestaat uit drie kasteeldelen: De Ridderzaal en twee slaapburchten. De drie kasteeldelen zijn van alle luxe voorzien. In de royale Ridderzaal vind je een gezellige zithoek en een luxe keuken met kookeiland, zespits kookplaat en Amerikaanse koelkast. Hier kun je een heerlijke maaltijd bereiden die je samen nuttigt aan de supergrote lange, Franse wijntafel. In de aangelegde tuinen rondom het kasteeltje is genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen. 

  Vorstelijk overnachten in een hemelbed

  's Nachts kun je vorstelijk overnachten in één van de heerlijke bedden in de slaapburcht. Er zijn 12 luxe slaapkamers: een 2-persoons Queen-bedroom met romantisch hemelbed, een 4-persoons Kings-bedroom met hemelbed en stapelbed uit de 18e eeuw, twee 2-persoons prinsessenkamers, zes 2-persoons bedsteden en een 2-persoons zorgslaapkamer met twee elektrische hoog/laagbedden. Welke kamer je ook kiest, overnachten wordt sowieso een feestje. Omdat het leef- en slaapgedeelte zich in aparte vertrekken bevindt, kun je rustig gaan slapen wanneer je vrienden of familie nog een feestje aan het vieren zijn. Het geheim van een goede nachtrust!

  Kleinschalig park met veel faciliteiten

  Het kasteeltje bevindt zich op Residence de Eese, een kleinschalig vakantiepark bij Giethoorn. Op het park zijn veel faciliteiten aanwezig waar je als gast gebruik van kunt maken. Kinderen kunnen zich eindeloos vermaken op de vele speeltoestellen of een bezoek brengen aan één van de dierenweides. Tijdens het zomerseizoen is er een verwarmd openluchtzwembad en in vakantieperiodes staat er een recreatieteam voor de kinderen klaar. Gezellig met z'n allen uit eten? In het restaurant kun je terecht voor een lekker diner. Ook leuk: volg met je vrienden of familie een sushi-workshop!

  Groepsaccommodatie bij Giethoorn

  Deze groepsaccommodatie is gelegen in een prachtig bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op het snijpunt van de provincies Overijssel, Drenthe en Friesland. Vanwege deze bijzondere ligging zijn er volop mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de omgeving. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in verschillende natuurgebieden als de Weerribben, de Wieden, en de bossen rond Vledder en Appelscha. Ga op expeditie met de boswachter of trek er zelf op uit met de fiets of te voet. Het pittoreske Giethoorn en oude stadjes als Steenwijk, Vollenhove en Blokzijl bevinden zich op korte afstand. Ook voor kinderen is er voldoende te beleven: pretpark Slagharen, Plopsaland en Speelstad Oranje liggen binnen handbereik. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *