Mooi Oldemarkt

Mooi Oldemarkt

, Oldemarkt, Overijssel

De naam zegt het al: deze groepsaccommodatie ligt op één van de mooiste locaties van Oldemarkt. Deze accommodatie herbergt twee splinternieuwe groepsaccommodaties, één voor 48 personen en één voor 75 personen. Deze accommodaties zijn apart of samen te huur als één grote groepsaccommodatie voor 115 personen. Er is meer dan genoeg ruimte om lekker samen te zijn en de mogelijkheden voor activiteiten en leuke uitstapjes zijn eindeloos. Naast de groepsaccommodatie ligt een restaurant met indoor speeltuin en kegelbaan, je kunt een bezoek brengen aan één van de leuke plaatsen in de omgeving of lekker wandelen, fietsen of varen in Giethoorn of natuurgebied De Weerribben Wieden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-75 personen
 •   22 kamers
 •   75 bedden
 •   Oldemarkt, Overijssel
 •   Twee groepsaccommodaties, apart of samen te huur
 •   Leuke uitstapjes in de omgeving mogelijk
 •   Restaurant met kegelbaan naast de deur
 •   Heel veel natuur in directe omgeving
 •   Weekend vanaf €1660,-- (46 personen)
 • Mooi Oldemarkt

  Op één van de mooiste locaties in Oldemarkt ligt deze splinternieuwe groepsaccommodatie. Mooi Oldemarkt bestaat uit twee accommodaties: Hoeve A voor 62 personen en Hoeve B voor 45 personen. Beide groepsaccommodaties zijn apart te huur, maar kunnen ook gecombineerd worden tot één grote groepsaccommodatie voor maar liefst 115 personen. Deze groepsaccommodatie leent zich hiermee uitstekend voor een weekendje weg met een grote familie, een verblijf met de vereniging of club of de hele vriendengroep. 

  Sfeervolle hoeves met fijne faciliteiten

  Beide hoeves beschikken over een prachtige woonkamer met professionele keuken en een oude boot-bar met tapinstallatie. Via openslaande deuren kom je in de ontbijt-serre, waar jullie 's ochtends in alle rust de dag kunnen starten. Aan de lange ontbijtbanken is er plaats genoeg voor iedereen! Beide accommodaties beschikken over een eigen tuin. Een wenteltrap geeft toegang tot de eerste verdieping waar de meeste slaapkamers zich bevinden. In Hoeve A vind je 12 luxe slaapkamers en een hooizolder met bedstedes. Op de tweede verdieping tref je nog eens drie slaapkamers aan. Hoeve B beschikt in totaal over 13 slaapkamers. Fijn: iedere slaapkamer beschikt over luxe privésanitair inclusief regendouche.

  Grote groepsaccommodatie voor 115 personen

  De accommodaties zijn van elkaar gescheiden door een tussendeur en kunnen daardoor apart of gezamenlijk gehuurd worden. Wanneer je beide accommodaties huurt kun je hier terecht met groepen tot 115 personen! Je beschikt dan eveneens over twee hotelkamers die geschikt zijn voor mindervalide personen. Deze kamers bevinden zich op de begane grond. 

  Restaurant naast de deur met speeltuin en kegelbaan

  Natuurlijk kun je zelf een lekkere maaltijd bereiden in de goed uitgeruste keuken, maar voor wie even geen zin heeft om te koken biedt het naastgelegen restaurant uitkomst. Niet alleen kun je hier met het hele gezelschap lekker eten, ook beschikt het restaurant over een indoor speelruimte, een verrassend grote speeltuin, een trapskelterbaan en een outdoor parcours voor groepsspellen, zoals touwtrekken, boogschieten, voetballen en zaklopen. Nog een tip: boek een superleuk en betaalbaar arrangement op de oud-Hollandse kegelbaan. De kegelbaan staat exclusief tot jullie beschikking en jullie mogen zelf de bar, het muziek en de lichten bedienen!

  Leuke uitstapjes op loopafstand

  Eén van de fijnste dingen aan deze groepsaccomodatie is het feit dat je in de directe omgeving allerlei leuke dingen kunt ondernemen. In het knusse dorpscentrum van Oldemarkt kun je heerlijk struinen over het marktplein, langs prachtige kerkjes, door gezellige straatjes en de haven. Op enkele kilometers afstand kun je klimmen in het klimbos, zwemmen in drie verschillende zwembaden of naar een escaperoom. 

  Paradijs voor natuurliefhebbers

  Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen: Mooi Oldemarkt grenst aan het beroemde waterlandschap "De Weerribben Wieden", dat duizenden hectaren groot is. Dit mooie gebied is zeker het ontdekken waard! Met de auto kun je prachtig touren over smalle landweggetjes, maar het mooiste is om het gebied per boot, met de fiets of te voet te ontdekken. Wat eigenlijk ook niet mag ontbreken tijdens je vakantie is een bezoek aan het plaatsje Giethoorn. Tip: via Mooi Oldemarkt kun je een rondvaart boeken of een Electro-bootje huren waarmee je zelf een mooie vaartocht kunt maken. 

  Waar ligt Mooi Oldemarkt?

  Deze grote groepsaccommodatie ligt in Oldemarkt, een klein dorpje in de gemeente Steenwijkerland in de Kop van Overijssel, dichtbij de grens met Friesland. Oldemarkt is één van de dorpjes van De Weerribben en ook grotere plaatsen als Heerenveen, Meppel en Emmeloord liggen op korte afstand. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *