Luxe schaapskooi voor 24 personen

Schaapskooi

, De Bult, Overijssel

Op korte afstand van Giethoorn en aan de rand van het natuurgebied Nationaal Park Weerribben-Wieden vind je deze luxe Schaapskooi. Verdeeld over drie gebouwen vind je een riant woongedeelte met gezellige zithoek, grote eettafel en open keuken en twee slaapvertrekken met totaal 12 kamers. De inrichting is sfeervol en helemaal van deze tijd. De ruimte rondom de Schaapskooi en de ligging op een kleinschalig vakantiepark bieden volop mogelijkheden voor vermaak voor jong en oud. Maar ook de prachtige natuur is zeker de moeite waard om per fiets, per (fluister)boot of tijdens een wandeling te ontdekken. Dus trommel de hele familie of vriendengroep maar op en kom genieten van een heerlijke vakantie in deze luxe Schaapskooi!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   12 kamers
 •   24 bedden
 •   De Bult, Overijssel
 •   Aan de rand van Nationaal Park de Weerribben-Wieden
 •   Apart woon- en slaapgedeelte
 •   Kleinschalig park met veel faciliteiten
 •   Dichtbij Giethoorn
 •   Leuke uitstapjes in de omgeving
 • Luxe schaapskooi voor 24 personen

  Deze luxe Schaapskooi ligt op korte afstand van Giethoorn en aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze Schaapskooi biedt je landelijke luxe midden in een natuurrijke omgeving. Met 24 personen kun je hier genieten van een heerlijk en ontspannen week(end)je weg in de natuur, maar ook van veel extra's zoals een speeltuin, openluchtzwembad, een tennisbaan, dierenweides en een beachvolleybalveld. Deze schaapskooi is hierdoor de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie met de familie of vrienden. 

  Drie gebouwen: één woongedeelte en twee slaapvertrekken

  De Schaapskooi bestaat uit drie gebouwen, namelijk een woongedeelte en twee aparte slaapvertrekken. Het woongedeelte beschikt over een riante woonkamer met een ronde zithoek en een grote tafel waar je met z'n allen aan kunt zitten. Doordat er een open keuken is kun je tijdens het kokkerelen gezellig contact houden met de rest van de groep. De inrichting is sfeervol en helemaal van deze tijd. Alle ruimtes in deze groepsaccommodateie zijn gelijkvloers waardoor de Schaapskooi ook toegankelijk is voor mindervaliden. 

  Goede nachtrust gegarandeerd

  Verdeeld over de twee slaapvertrekken vind je in totaal 12 slaapkamers, waarvan 4 reguliere slaapkamers en 8 ruime bedstedes. Alle slaapkamers zijn voorzien van heerlijke boxspringbedden. Verder zijn er 4 badkamers en toiletten en beschikken de slaapvertrekken over een kitchenette. De schaapskooi is de ideale locatie voor een verblijf met jong en oud. Doordat de kamers zich apart van het leefgedeelte bevinden, kan diegene die eerder naar bed wil alvast rustig gaan slapen terwijl de rest nog in de woonkamer blijft. Een goede nachtrust gegarandeerd! 

  Ruim terras met veel privacy

  De openslaande deuren geven je toegang tot het zonnige terras. Het terras is knus gelegen tussen de drie gebouwen in, waardoor je veel privacy hebt en gezellig met je groep samen kunt zijn. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn kan je zelf heerlijk ontspannen in het zonnetje. De rust, de ruimte en de ligging in de natuur geven deze accommodatie een landelijke sfeer.

  Faciliteiten van het vakantiepark

  De Schaapskooi bevindt zich op het kleinschalige vakantiepark Residence de Eese en is daardoor erg geschikt voor een vakantie met kinderen. Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van de vele faciliteiten op het park, zoals een openluchtzwembad (open van mei t/m september), de vele speeltoestellen, meerdere dierenweides, de tennisbaan en het beachvolleybalveld. Heb je een keer geen zin om zelf te koken? Neem dan plaats in het sfeervolle restaurant voor een heerlijke lunch of diner. 

  Groepsaccommodatie in de natuur

  Ook buiten het park valt er van alles te ontdekken. De Schaapskooi ligt in De Bult, een buurtschap in de Kop van Overijssel met veel natuur in de directe omgeving. De groepsaccommodatie ligt aan de rand van de natuurgebieden Nationaal Park de Weerribben-Wieden en Dwingelerveld. Deze prachtige natuurgebieden kenmerken zich door water, heide en bossen en zijn zeker de moeite waard om per fiets, per boot of tijdens een wandeling te ontdekken. De karakteristieke boogbruggetjes, de fluisterbootjes en de grachten van het pittoreske Giethoorn liggen op 30 minuten afstand. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *