Luxe verbouwde Twentse boerderij

Herikerhof

, Markelo, Overijssel

Herikerhof is de naam van een recent verbouwde Twentse boerderij in Markelo. Deze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor 24 personen en voorzien van 9 slaapkamers met boxspringbedden. Er is een prachtige keuken met kookeiland, een heerlijke woonruimte, aparte eetkamer, een lift, balkon en jullie eigen tuin. De boerderij ligt naast het Finspark Herikerberg, jullie mogen van alle faciliteiten op het park gebruik, maken zoals de speeltuin, skelters, Finse sauna en het kentura grill huis. Vanuit de boerderij loop of fiets je zo de bossen in. Welkom in de Hof van Twente!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   9 kamers
 •   24 bedden
 •   Markelo, Overijssel
 •   Luxe verbouwde Twentse boerderij
 •   9 kamers met eigen badkamer
 •   Grote accommodatie met diverse ruimtes
 •   Veel speelgelegenheid voor kinderen
 •   Geschikt voor minder validen
 • Boerderij de Herikerhof

  De Herikerhof in Markelo is een luxe verbouwde Twentse boerderij. Recent is deze boerderij omgetoverd tot een sfeervolle en eigentijdse groepsaccommodatie voor 24 personen. Bij de verbouwing is er nergens op bezuinigd en is er alles aan gedaan om gasten een comfortabel (t)huis te kunnen bieden. De boerderij ligt in De Hof van Twente, temidden van bossen, weilanden en coulissenlandschap.

  Groepsaccommodatie voor 24 personen

  Deze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor max. 24 gasten en voorzien van 9 slaapkamers met extra lange boxspringbedden. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer. Daarnaast beschikt de accommodatie over een luxe keuken met kookeiland, een heerlijke woonruimte met verschillende zitjes, een  royale eetkamer, een lift, balkon en een ruime tuin met overkapping. Er is voldoende ruimte voor iedereen om samen te zijn, maar ook om in kleinere groepjes samen te zitten.

  Geschikt voor mindervaliden

  De accommodatie is goed toegankelijk voor mindervaliden en beschikt bovendien over een kamer met een aangepaste badkamer. Er is een lift aanwezig, zodat je makkelijk op de 1e verdieping komt.

  Leuk voor de kids en hun ouders

  Boerderij Herikerhof ligt naast Finspark Herikerberg. Gasten van de Herikerhof kunnen gratis gebruik maken van alle facilliteiten op dit park zoals de speeltuin, skelters, Finse sauna en het Kentura grill huis. Vanuit de boerderij wandel of fiets je zo de omringende bossen in, de natuur is hier overweldigend. Dit gebied heet de Hof van Twente en laat Nederland op z'n mooist zien. Het is ook mogelijk om op mountainbikes de bossen in te gaan. Bij het vakantiehuis hoort een heerlijke tuin met overkapping, zodat jullie bij mooi weer in jullie eigen tuin kunnen chillen.

  Uitstapjes in de omgeving

  Wil je de kinderen de dag van hun leven bezorgen, dan mag een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen niet ontbreken. Er zijn verschillende speeltuinen, kinderboerderijen en zwemparadijzen op korte afstand. Spelerij de Uitvinderij is een aanrader alsmede Het Land van Jan Klaassen. Ook het techniekmuseum en boerderijmuseum Erve Brooks liggen dichtbij. Kanovaren, Pitch & Putt, golfen, druiven plukken, zwemmen... het kan hier allemaal.

  Waar ligt groepsaccommodatie Herikerhof?

  Groepsaccommodatie Herikerhof ligt in Markelo, dichtbij Goor en is via de A1 goed bereikbaar. Bij de boerderij is voldoende gratisparkeergelegenheid aanwezig. Routbeschrijving: via de A1, afslag 27 Markelo/Holten, richting Markelo aanhouden. Door Markelo heen rijden, bij het stoplicht ga je rechtsaf en rijd je Markelo weer uit. Net na het bord dat je Markelo verlaat, sla je linksaf de Kerkweg in. Deze weg rijd je helemaal uit en dan zie je de boerderij liggen aan de overkant. Sla linksaf de Twikkelerweg in en vervolgens linksaf de Driebelterweg in. Met een navigatiesysteem voer je Driebelterweg 2 in. Zorg ervoor dat nummer 2 erbij staat, anders is de kans groot dat de navigatie je aan de verkeerde kant van de Driebelterweg erin stuurt, de rest van de Driebelterweg bestaat namelijk uit een zandpad.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *