't Keampke Buiten

't Keampke: 't Keampke Buiten

, De Lutte, Overijssel

Voordat de eerste gasten geboekt hadden, kreeg ik (Diana Hofs) de uitnodiging om de spiksplinternieuwe groepsaccommodatie 't Keampke Buiten te komen uitproberen. En dat was een slimme zet van eigenaresse Margret. Want zelden was ik zo enthousiast over een groepsaccommodatie...

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-16 personen
 •   6 kamers
 •   16 bedden
 •   De Lutte, Overijssel
 •   Splinternieuwe groepsaccommodatie
 •   Door onszelf uitgetest
 •   Hip en eigentijds, sfeervol en gezellig
 •   Paradijs voor groot en klein
 •   Weekend vanaf €1095,--
 • 't Keampke Buiten

  Voordat de eerste gasten geboekt hadden, kreeg ik (Diana Hofs) de uitnodiging om de spiksplinternieuwe groepsaccommodatie 't Keampke Buiten te komen uitproberen. En dat was een slimme zet van eigenaresse Margret. Want zelden was ik zo enthousiast over een groepsaccommodatie...

  Meer dan ruime groepsaccommodatie

  Samen met nog 3 andere bevriende stellen en onze 8 (puber-)kinderen waren we precies met 16 personen. Volle bezetting dus. Waar normaal gesproken een huis voor 16 personen ook echt vol is met 16 personen, bleek dat hier niet het geval. Integendeel, we hebben nog nooit zo'n ruimte ervaren. Alles is hier meer dan royaal opgezet: de hal, de woonkamer en de keuken, de veranda, de tuin en de enorme speelkelder annex vergaderruimte.

  Luxe afwerking en geweldige veranda

  Het huis is helemaal nieuw gebouwd, in de stijl van een authentieke Twentse boerderij. Opvallend is dat er tijdens de bouw nergens op bezuinigd is. Wij bleven ons het hele weekend verbazen over de vele sfeervolle details en mooie afwerking. Alle kamers hebben een eigen badkamer, er is een sauna, een speelkelder met tafeltennis en voetbalspel en een geweldige veranda met houtkachel.

  Inrichting uit een woonmagazine

  De inrichting is een plaatje, wij waren er heilig van overtuigd dat de VT-wonen styliste hier aan het werk is geweest. Navraag leerde echter dat Margret de inrichting helemaal zelf heeft gedaan! Complimenten, het is helemaal af! Overal mooie vazen, gezellige kussens, vrolijk vogeltjesbehang en kleurrijke vogelhuisjes. Hip en eigentijds, sfeervol en gezellig. Ook in de keuken is nergens op bezuinigd: een prachtig servies, goede pannen en maar liefst 2 afwasmachines, heel fijn met 16 mensen!

  On-nederlandse omgeving

  De buitenkant is een plaatje, nog mooier dan op de foto's. Het uitzicht vanaf de veranda is fantastisch: glooiende weilanden, bossen en daartussen schotse hooglanders tussen nostalgische hekjes. Vanaf het huis loopt een wandelpaadje tussen de weilanden door naar het dorp, gewoon de kerktoren volgen. Je waant je hier in een stukje buitenland.

  Vakantieparadijs voor groot en klein

  Wij hebben ons weekend voornamelijk op de veranda doorgebracht. Overdag in het zonnetje, genietend van het uitzicht en 's avonds in de overdekte hoek bij de houtkachel. Leuk dat we vanaf de veranda zicht hadden op de grote tuin waar de kinderen voetbalden. 's Avonds vermaakten de kinderen zich opperbest in de speelkelder die ze hadden gebombardeerd tot filmkamer. 

  Een echte aanrader...

  Uit eigen ervaring kan ik je beloven dat deze accommodatie beslist niet zal tegenvallen, integendeel...  heel veel heb ik nog niet verteld. Nog een paar dingen dan: verse bloemen op de veranda, een eigen ontbijttafel voor de kids, de sauna in het souterrain, de mogelijkheid om ontbijt en diner te laten verzorgen, de leuke speeltuin aan de overkant, de prachtige wandel- en fietsroutes vanaf het huis... need I say more?

  Ligging van 't Keampke Buiten

  Deze groepsaccommodatie ligt in Twente, in de groene omgeving van de Lutte, een plaatsje in de provincie Overijssel.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *