Tussen landwegen en oude eiken

Landgoed Kolhoop

, Markelo, Overijssel

Landgoed Kolhoop is een 18e eeuwse boerderij die in 2008 gerestaureerd en verbouwd is tot een sfeervolle groepsaccommodatie. In een oase van rust geniet je op deze boerderij van de schoonheid van het Twentse platteland. Een fijne plek waar de hele familie het naar de zin zal hebben!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-24 personen
 •   11 kamers
 •   24 bedden
 •   Markelo, Overijssel
 •   Vakantieboerderij in Twente
 •   Groepsaccommodatie voor 24 personen
 •   Een oase van rust
 •   Ontdek de schoonheid van Twente
 •   Weekend vanaf €990,--
 • Vakantieboerderij in Twente

  Een kronkelend landweggetje, eeuwenoude eiken en daartussen een monumentale 18-eeuwse boerderij.

  Een oase van rust

  De vriendelijke eigenaren Hennie en Linda Boswinkel verwelkomen je graag voor een (korte) vakantie op hun landgoed. Je hebt de beschikking over een groot deel van het ruime erf en de theetuin en 's avonds zit je in de sfeervolle living behaaglijk bij de houtkachel. Op de vele zandpaden rondom het landgoed kun je natuurlijk heerlijk wandelen maar je kunt er ook voor kiezen een aantal buggy's te huren en hiermee een prachtige toertocht te maken. Daarnaast is er op korte afstand van de vakantieboerderij een Pitch&Putt golfbaan aanwezig. Deze oase van rust is ook uitermate geschikt voor kinderen, van verkeer hebben zij hier totaal geen last.

  11 comfortabele slaapkamers

  De vakantieboerderij beschikt over 11 luxe slaapkamers waar in totaal 24 personen kunnen overnachten. Op de begange grond, daar waar vroeger de koeien op stal stonden, bevinden zich 6 comfortabele slaapkamers met eigen badkamer (met toilet, douche en wastafel) en een privéterras. De 5 slaapkamers op de bovenverdieping maken gebruik van 2 badkamers op de gang. De comfortabele verblijfsruimte van de groepsaccommodatie is van alle gemakken voorzien: TV, Dvd-speler, WIFI-internet, zithoek, comfortabele stoelen, houtkachel, keuken met vaatwasser. Je kunt hier verblijven op basis van zelfverzorging, maar het ontbijt en diner kan desgewenst ook voor je verzorgd worden 

  Bed & Breakfast

  Indien er géén groep logeert worden de kamers ook verhuurd op basis van Bed & Breakfast (logies en ontbijt). Bij vrije periodes worden ongeveer één maand voor aankomst de kamers vrijgegeven voor losse overnachtingen. Ideaal en voordelig voor kleinere groepen. Meer informatie hierover? Neem rechtstreeks contact op met Landgoed Kolhoop via het contactformulier. 

  De schoonheid van Twente

  Ontdek de schoonheid van het Twentse landschap tijdens je verblijf op deze locatie. Vakantieboerderij Kolhoop is een perfect vertrekpunt voor mooie wandelingen en fietstochten in de regio en in diverse natuurgebieden. Het fietsroutenetwerk Twente loopt langs de boerderij! Uiteraard kun je ook op het landgoed of op het 'Kuierpad' een mooie wandeling maken en vervolgens heerlijk uitrusten op je eigen privéterras... 

  Landgoed Kolhoop

  Deze vakantieboerderij is gelegen op het platteland in Twente, in de plaats Markelo in de provincie Overijssel. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *