Dijkmoment Zwolle

Dijkmoment Zwolle

, Zwolle, Overijssel

Dijkmoment Zwolle is een splinternieuwe bed en breakfast in Zwolle, prachtig gelegen in het Vechtdallandschap. Deze B&B is een ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door het Vechtdal of in Hanzestad Zwolle. Te voet, met de fiets of per boot! De 4 luxe B&B kamers bieden een prachtig uitzicht over de Vecht en de Uiterwaarden. Heb je zin in een hapje en een drankje? Neem plaats rond de open haard in het paviljoen of zoek een plekje op het schitterende terras met uitzicht op de Vecht.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-8 personen
 •   4 kamers
 •   8 bedden
 •   Zwolle, Overijssel
 •   Luxe B&B in Zwolle
 •   Kamers met prachtig uitzicht
 •   Persoonlijk en gastvrij
 •   Leuke omgeving voor uitstapjes
 •   Kamer p/nacht incl. ontbijt € 90,--
 • Dijkmoment Zwolle

  Deze luxe B&B in Zwolle is landelijk gelegen, midden in het prachtige Vechtdallandschap. Het rietgedekte pand is gebouwd in een dijk, vanuit alle ruimtes kijk je uit op de landerijen en rivier de Vecht. Met Dijkmoment Zwolle als uitvalsbasis ontdek je het échte Zwolle en Vechtdal in al haar schoonheid en gezelligheid. Van harte welkom!

  B&B in Zwolle met het allermooiste uitzicht

  Overnachten is hier een feestje: Dijkmoment Zwolle beschikt over vier heerlijke luxe B&B kamers. De ruime kamers zijn van alle gemakken voorzien en hebben eigen voorzieningen, waaronder een moderne badkamer inclusief toilet. De kamers zijn sfeervol ingericht en vanuit de ramen heb je een weids uitzicht over het omliggende landschap. Enerzijds kijk je uit op de rivier de Vecht en de Uiterwaarden, anderzijds op weidevelden. 

  Thuis weg van huis

  Na een dag in de buitenlucht is het heerlijk 'thuiskomen' in deze bed en breakfast in Zwolle. Alle kamers beschikken over een televisie en een eigen zitje, waar je je 's avonds in alle rust kunt terugtrekken. Heb je zin in een hapje en een drankje, dan loop je zo naar beneden. Neem plaats rond de open haard in het paviljoen of zoek een plekje op het mooie terras, waar je de allermooiste zonsondergang kunt spotten. Na een goede nachtrust geniet je de volgende ochtend van een heerlijk ontbijt, bereid met verse producten uit het Vechtdal. 

  Vakantie in het Vechtdal

  De omgeving van deze luxe B&B in Zwolle heeft veel te bieden. Dijkmoment Zwolle is landelijk gelegen, maar het centrum van Hanzestad Zwolle ligt binnen handbereik. Bezoek je liever een sfeervol dorpje? Stap op de fiets en bezoek Dalfsen, een gezellig dorp aan de Vecht. Vanaf het Dijkmoment is er een directe aansluiting op wandel- en struinpaden in de Uiterwaarden en voor wat meer actie kun je kanoën, een boot huren of golfen. Verblijf je met kinderen? Op ca. 30 autominuten liggen verschillende attractieparken. 

  Waar ligt Dijkmoment Zwolle?

  Deze luxe B&B in Zwolle is landelijk gelegen, op slechts enkele minuten vanaf de A28 (afslag 21). Deze bed en breakfast is goed bereikbaar vanuit Zwolle, het dijkmoment ligt op 7 autominuten van deze hanzestad. Parkeren is gratis op het eigen terrein.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *