Het Klooster van Dalfsen

Het Klooster van Dalfsen

, Dalfsen, Overijssel

Zoek je een bijzondere locatie voor een weekendje weg? Kom met familie, vrienden of collega's logeren in Het Klooster van Dalfsen. Dit rijksmonumentale klooster is een superleuke locatie voor groepen tot ca. 19 personen. Daar waar vroeger de nonnen bijeen kwamen vind je nu luxe faciliteiten voor een heerlijk verblijf, zoals een royale woonkeuken, 7 ruime gastenkamers met o.a. whirlpoolbad en een jacuzzi in de tuin. Hier en daar vind je nog authentieke details die verwijzen naar de vroegere bewoners. Tegenwoordig kom je hier echter geen nonnen meer tegen, maar wordt je hartelijk welkom geheten door de jonge eigenaren René, Kristian en Carlijn.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   7 kamers
 •   16 bedden
 •   Dalfsen, Overijssel
 •   Bijzonder overnachten in een voormalig klooster
 •   Gratis gebruik van jacuzzi in de tuin
 •   Opgemaakte bedden bij aankomst
 •   Solextoer of uitstapjes in het Vechtdal
 •   Weekend vanaf € 995,00
 • Bijzonder overnachten in het Klooster van Dalfsen

  Zoek je een bijzondere locatie voor een weekendje weg? Kom overnachten in het Klooster van Dalfsen! Daar waar vroeger de nonnen bijeen kwamen, kun je tegenwoordig terecht voor een bijzonder verblijf met vrienden, familie of collega's. Het Klooster is prachtig gelegen in het Vechtdal in Overijssel en je beschikt over alle ruimte om gezellig samen te zijn. Nonnen kom je hier tegenwoordig niet meer tegen, maar de jonge eigenaren heten jullie van harte welkom. 

  Voormalige klooster met jacuzzi

  Jullie beschikken privé over de eerste en tweede verdieping van het voormalige klooster. Je vindt hier nog veel authentieke elementen die verwijzen naar vroegere tijden, maar alle faciliteiten zijn uiteraard met hun tijd meegegaan. Koken wordt een feestje in de royale woonkeuken en afwassen gaat supersnel in de grote vaatwasser. Er is voldoende ruimte om met z'n allen spelletjes te doen aan lange tafels en op mooie dagen is de Kloostertuin een heerlijke plek om te zijn. Zowel in de zomer als in de winter kun je hier ontspannen bubbelen in de jacuzzi. Fijn! 

  Heden en verleden

  In het Klooster van Dalfsen komen heden en verleden samen. Je vindt hier veel authentieke details die verwijzen naar de vroegere bewoners van het monumentale pand. Leuk: de zeven slaapkamers zijn vernoemd naar de zusters die hier vroeger woonden. Alle kamers zijn voorzien van gratis WIFI en flatscreen-tv. Bij aankomst kan je vakantie direct beginnen, de bedden zijn namelijk opgemaakt en er liggen handdoeken voor je klaar. Er zijn zeven toiletten en zes badkamers met o.a. een ligbad en een whirlpoolbad. 

  Solextoer en andere leuke uitstapjes

  Gezellig met de hele groep op stap? Maak een tochtje rondom Dalfsen op een Solex! Een superleuke manier om de omgeving van Het Klooster te ontdekken. Voor de één herkenbaar uit het verleden, voor de jongere generatie een compleet nieuwe ervaring. Daarnaast zijn er nog veel meer leuke uitstapjes te maken, zoals een bezoek aan Avonturenpark Hellendoorn, Dierentuin Emmen, of Speelboerderij De Flierenfluiter of een mooie fietstocht door het Vechtdal. 

  Waar ligt Het Klooster van Dalfsen?

  Het Klooster van Dalfsen ligt in het gezellige centrum van Dalfsen, op korte afstand van Zwolle in de provincie Overijssel. Deze groepsaccommodatie is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Vanaf station Dalfsen is het ca. 9 minuten lopen naar het Klooster. 

  • 10
   Door:

   Top locatie! Aardige gastvrouw/heer. Heel schoon, ruime kamers. Mooie grote keuken, alles was aanwezig. Wij komen zeker nog een keertje terug.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *