Vakantie in het Vechtdal

Wolfskuil: De Jorishoeve

, Ommen, Overijssel

Midden in het Vechtdal, verscholen in de bossen en tussen twee rivieren, bevindt zich een hele leuke groepsaccommodatie. Een groepsaccommodatie voor jong en oud, voor familie en vrienden en voor volwassenen en kinderen. Een groepsaccommodatie die midden in een 16 hectare groot bosgebied ligt, compleet met heuvels en zandverstuivingen. Een ware belevenis voor iedereen die van het buitenleven houdt!

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-28 personen
 •   14 kamers
 •   28 bedden
 •   Ommen, Overijssel
 •   Leuke groepsaccommodatie in het Vechtdal
 •   Midden in de natuur
 •   Mogelijkheden voor kleine en grote groepen
 •   Eindeloos speelplezier voor jong en oud
 •   Weekend vanaf € 810,--
 • Groepsaccommodatie in het Vechtdal

  Midden in het Vechtdal, verscholen in de bossen en tussen twee rivieren, bevindt zich een hele leuke groepsaccommodatie. Een groepsaccommodatie voor jong en oud, voor familie en vrienden en voor volwassenen en kinderen. Een groepsaccommodatie die midden in een 16 hectare groot bosgebied ligt, compleet met heuvels en zandverstuivingen. Een ware belevenis voor iedereen die van het buitenleven houdt!

  Vakantie in Ommen

  Deze sfeervolle groepsaccommodatie in Ommen is te huur voor groepen van 12 tot 28 personen. Er is een grote leefruimte met open keuken, een gezellige en comfortabele zithoek, veertien slaapkamers met twee eenpersoons boxsprings, tien douches en 13 toiletten. Twaalf van de slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping, de overige twee bevinden zich op de begane grond en beschikken over een eigen badkamer. Leuk detail: in de entree vind je een levensgroot schaakbord. Ben je met een kleinere groep? De groepsaccommodatie is desgewenst ook gedeeltelijk te huren: de accommodatie bestaat uit twee delen, waarvan één deel geschikt is voor 12 personen en het andere deel voor 16 personen. 

  Leuke activiteiten voor jong en oud

  Vanuit de groepsaccommodatie loop je zo het bos in. Jong en oud kunnen zich hier eindeloos vermaken met klimmen, voetballen, volleyballen, tafeltennissen, jeu de boulen, meedoen aan een zeskamp, oud-Hollandse spelen of kratstapelen...
  Heel bijzonder is het Klauterwoud, midden in het bos. Op één tot drie meter hoogte ga je in tweetallen de uitdaging aan om op wel heel verschillende wijzes het bos door te gaan. De ene keer klim je door blauwe tonnen, het volgende moment moet je koorddansen. Een belevenis waar nog lang over nagekletst kan worden! Ook buiten het terrein zijn de mogelijkheden eindeloos: per fiets, kano, mountainbike of te voet kun je genieten van landgoederen, rivieren, uitgestrekte bossen, heuvels en heideveleden. 

  Vechtdal

  De Vecht baant zich al kronkelend een weg door het schitterende landschap en passeert pittoreske dorpjes, landgoederen, bossen en heide. Een landschap waarin vervlogen tijden bewaard zijn gebleven en waar je nog volop ruimte en rust vindt. Een gebied dat er om vraagt ontdekt te worden, te voet, op de fiets of per kano. Welkom in het Overijsselse Vechtdal, één van de meest veelzijdige natuurgebieden van ons land.

  Ligging van deze groepsaccommodatie in Overijssel

  De groepsaccommodatie is gelegen in Ommen, in het bos aan de zuidkant van het  Vechtdal. Heb je tijd over, breng dan eens een bezoekje aan Ommen, een oude Hanzestad met een rijke geschiedenis en bruisend centrum. 

  De Wolfskuil

  De Jorishoeve is één van de groepsaccommodaties van De Wolfskuil. De Wolfskuil beschikt in totaal over vier verschillende groepsaccommodaties, allen met een mooie ligging midden in een 16 hectare groot bosgebied. Ben je met een grotere groep, dan kan je terecht in De Repelaerhoeve, die geschikt is voor 35 personen. Daarnaast is er De Mowglihut, een groepsaccommodatie omgeven door bos en geschikt voor 22 personen. Temidden van klimbomen en zandverstuivingen ligt De Blokhut, eveneens geschikt voor 22 personen. 

  • 9
   Door:

   Geweldige locatie voor een familieweekend of bedrijfsbijeenkomst. Met 28 in 1 woning waarbij je toch maar met 2 mensen een kamer deelt. Goede privacy! en veel mogelijkheden.

  • 10
   Door:

   Super mooi huis en prachtige omgeving. Zeker een aanrader. Super weekend gehad met ons allen.

  • 8.5
   Door:

   Jong en oud hebben het geweldig naar hun zin gehad rond de bosruimte van de Blokhut.

  • 9.5
   Door:

   Een geweldige ervaring!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *