Beleving voor kinderen en ouders

Wolfskuil: De Blokhut

, Ommen, Overijssel

Het jaarlijkse familieweekend, de schoolvakanties, een jubileum, een reünie of de feestdagen; er zijn zoveel redenen om er even lekker tussen uit te gaan met de hele familie. Maar waar vind je nou juist díe leuke, gezellige en sfeervolle groepsaccommodatie waar zowel jong als oud zich kan vermaken? Nou, hier bijvoorbeeld, in het Vechtdal, het hart van de provincie Overijssel.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-23 personen
 •   4 kamers
 •   22 bedden
 •   Ommen, Overijssel
 •   Vakantiehuis in de bossen
 •   Privacy en rust
 •   Heel veel speelmogelijkheden
 •   Gezellige sfeer
 •   Weekend vanaf € 690,00
 • Vakantie met kinderen

  Verscholen in het bos, tussen de klimbomen en omgeven door een prachtige natuur, hier bevindt zich De Blokhut. Houd jij van rust en privacy, kom dan met je familie en/of vrienden overnachten bij De Blokhut.

  Vakantiehuis in de bossen

  Deze groepsaccommodatie ligt verscholen in het bos, tussen de rivieren de Vecht en de Regge aan de zuidkant van het Overijsselse Ommen. Te midden van klimbomen, prachtige natuur en zandverstuivingen ligt groepsaccommodatie De Blokhut. Door deze idyllische ligging biedt dit plekje veel privacy en rust, maar ook volop mogelijkheden voor spel en recreatie. 

  Faciliteiten in De Blokhut

  Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 22 personen. De inrichting van de groepsaccommodatie past bij de naam De Blokhut; er heerst een gezellige sfeer. Er is een open keuken en de sfeer wordt nog eens extra verhoogd door de aanwezige gashaard. Voor de groepsaccommodatie staat een picknicktafel van 6 meter, hier kun je gemakkelijk met het hele gezelschap aan eten. Een paar dagen geen zin in TV? De Blokhut nodigt je uit om je weekend door te brengen met spelletjes en een kampvuur! Hoewel je je hier absoluut niet hoeft te vervelen, beschikt De Blokhut ook over gratis wifi.

  Een leuke vakantie voor kinderen en ouders

  Vanuit de groepsaccommodatie loop je zo het bos in. Hier wordt je verblijf pas echt een belevenis, want in het bos vind je een uitdagend Klauterwoud. Op één tot drie meter hoogte ga je in tweetallen de uitdaging aan om op wel heel verschillende wijzes het bos door te gaan. De ene keer klim je door blauwe tonnen, het volgende moment moet je koorddansen. Een belevenis waar nog lang over nagekletst kan worden! Jong en oud kunnen zich verder eindeloos vermaken met klimmen, voetballen, volleyballen, tafeltennissen, jeu de boulen, meedoen aan een zeskamp, oud-Hollandse spelen, levend stratego, kratstapelen...  Maar ook buiten het terrein van de groepsaccommodatie zijn de mogelijkheden eindeloos. Het Overijsselse Vechtdal is één van de meest veelzijdige natuurgebieden van ons land. Een natuurgebied met uitgestrekte bossen, landgoederen, rivieren, heuvels en heideveleden, die er om vraagt ontdekt te worden! Trek de wandelschoenen aan, pak de fiets of vaar per kano door deze prachtige omgeving. 

  Ligging van deze groepsaccommodatie in het Vechtdal

  De Blokhut ligt in Ommen, midden in een 16 hectare groot bos. Ommen ligt in het Vechtdal, één van de mooiste natuurgebieden in Overijssel.. Heb je tijd over, breng dan eens een bezoekje aan Ommen, een oude Hanzestad met zijn rijke geschiedenis en bruisende centrum. 

  • 10
   Door:

   Uiteindelijk niet voor deze accommodatie gekozen i.v.m de afstand. Wel heel erg tevreden met de goede hulp, alle duidelijke informatie en de vriendelijkheid naar ons toe. Zeker aan te raden!

  • 9
   Door:

   Fantastische plek voor kinderen! Wij hebben genoten van het huis, de ruimte en de omgeving. We hebben de kinderen het hele weekend niet gehoord, ze kunnen er spelen zoveel ze willen, heerlijk! Fijn huis, ruim, van alles voorzien. Mooi groot gasfornuis, veel bestek, borden, pannen etc. Aanrader!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *