Franse Allure

De Boerenstee: Hofstede Hooijbroeck

, Woudenberg, Utrecht

Deze luxe groepsaccommodatie in Utrecht doet je denken aan het Franse platteland. De oprijlaan brengt je naar een stijlvol gerenoveerde woonboerderij uit 1913 welke geheel tot je beschikking staat. Het middelpunt van deze boerenhofstede is de sfeervolle woonkamer, compleet met open haard en loungehoek. Hofstede Hooybroeck beschikt over 9 comfortabele kamers met eigen sanitair. Rust en ruimte, de sfeer van vroegere tijden, maar het comfort van deze tijd vind je bij dit unieke groepsverblijf.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   9 kamers
 •   25 bedden
 •   Woudenberg, Utrecht
 •   Groepsaccommodatie voor 25 personen
 •   Mooie ligging aan de Liniedijk
 •   9 comfortabele slaapkamers
 •   Kookworkshops en lekker eten
 •   Weekend vanaf €1400,--
 • Groepsaccommodatie op het Franse platteland

  Deze luxe groepsaccommodatie in Utrecht doet je denken aan het Franse platteland. De stijlvol gerenoveerde woonboerderij uit 1913 staat geheel tot jouw beschikking. Rust en ruimte, de sfeer van vroegere tijden, maar het comfort van deze tijd vind je bij dit unieke groepsverblijf.

  Sfeervolle huiskamer met open haard

  Middelpunt van deze boerenhofstede is de sfeervolle huiskamer, compleet met open haard en loungehoek. Door de openslaande tuindeuren naar het terras heb je zicht op de prachtige omgeving. De tuin grenst aan de Liniedijk waarachter je het Valleikanaal vindt. Er is een grote keuken voorzien van alle faciliteiten: een vijfpitsgasfornuis met grote oven, koelkast en vaatwasser. In het achterste gedeelte van de boerderij vind je een tweede keuken met eetruimte en kleinere woonkamer. 

  9 mooie slaapkamers

  Slapen doe je in een van de negen slaapkamers. Op de begane grond bevindt zich 1 tweepersoonskamer. Boven is één grote zespersoonsslaapkamer en er zijn zeven tweepersoonskamers; in drie van deze kamers staat nog een extra bed op de ‘hilt’’. Alle slaapkamers hebben een eigen badkamer, waarvan 1 met bad.

  Fietsen, wandelen, kanovaren

  Hofstede Hooijbroeck ligt in de Gelderse Vallei, nabij het Valleikanaal. Langs het Valleikanaal loopt de Liniedijk. In de omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Loop bijvoorbeeld het Oudenhorsterpad, een cultuurhistorische route die je over de liniedijk en de spoordijk, langs boerenerven en buitenplaatsen voert. Vanaf de locatie kun je een fietsroute langs de mooiste plekjes in de omgeving volgen. Of bekijk het Valleikanaal vanaf een kano in het water. 

  Kookworkshops en lekker eten

  Speciaal voor mensen die graag culinair bezig zijn biedt deze locatie het arrangement "Koekerellen" aan. Koken met streekproducten, onder begeleiding van een kok. De kok vertelt leuke weetjes en handigheidjes en vertelt ook waar de produkten vandaan komen. Het is zelfs mogelijk om vooraf een kijkje te nemen bij een biologische geitenboerderij, waar de verse geitenkaas vandaan komt. Ook is het mogelijk om boerentapas te maken, of lekkere streekhapjes. 

  Groepsaccommodatie in Utrecht

  Deze luxe groepsaccommodatie is gelegen in Woudenberg, in de provincie Utrecht, op slechts 5 minuten van de A12 Utrecht - Arnhem 

  • 9.5
   Door:

   Wij hebben een weekend met ons hele gezin doorgebracht op Hofstede Hooijbroeck. Dit is een buitengewoon plezierige ervaring is geweest. Het huis is bijzonder comfortabel en gezellig ingericht, de slaapkamers prima, de keukeninrichting geweldig en de verzorging van huis en inboedel heel goed. We troffen het geweldig met het weer en hebben vele wandelingen in de prachtige natuur gemaakt. Hartelijk dank voor alles en we komen bij leven en welzijn graag nog eens terug met de hele familie!

  • 9
   Door:

   Wij waren aan het begin van de herfstvakantie met de hele familie (5 gezinnen) in Hofstede Hooybroeck. Wat een succes! Lekker afgelegen, dus je hebt van niemand last en niemand heeft last van jou. Een ruime woonkamer, genoeg slaapkamers, prima douches etc.

   Ook de tuin is geweldig. Genoeg ruimte om een potje te voetballen. 's Avonds is er tijd om een vuurtje te maken. Vuurkorf en blokken hout liggen klaar! In de omgeving kan je lekker (race)fietsen op en over de Utrechtse Heuvelrug. Wij komen terug!

  • 9
   Door:

   Hofstede Hooybroeck (van de Boerenstee) is een heerlijke plek om met een groep te verblijven. We waren met gezinnen, ieder stel had een eigen kamer met sanitair! En de kinderen sliepen gezellig samen. De woonkamer is ruim en sfeervol met openhaard. De keuken is goed ingericht en van alle gemakken voorzien. Buiten is volop ruimte en doordat het een flink eind van de weg ligt kunnen kinderen ongestoord rond rennen en spelen. De vogelnest schommel en skelters waren een groot succes. De accommodatie ligt aan de Liniedijk waarover je lekker kunt wandelen. Wij kunnen het iedereen aanraden!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *