Luxe bed en breakfast in de natuur

Veld en Bosch

, Leusden, Utrecht

Een lange oprijlaan door het bos. Met aan het einde een prachtige, rietgedekte villa. Een oase van rust en stilte. Ruime en luxe gastenkamers. Ingericht met Belgische hardstenen vloeren, een houtkachel en heerlijke banken om op te relaxen. Een buitenzwembad met weergaloos uitzicht. Natuur overal waar je kijkt. Welkom bij Veld en Bosch, een luxe bed en breakfast midden in de natuur in Leusden.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-10 personen
 •   3 kamers
 •   10 bedden
 •   Leusden, Utrecht
 •   Luxe gastenkamers
 •   Buitenzwembad
 •   Heel veel natuur
 •   Stalling voor je paard
 •   Kamer per nacht v.a. €80,--
 • Luxe bed en breakfast in de natuur

  Veld en Bosch is een luxe bed and breakfast, prachtig gelegen in de natuur bij Amersfoort. In deze luxe B&B overnacht je in een oase van rust en stilte. Veld & Bosch grenst aan Landgoed Den Treek en is aan drie zijdes door puur natuur omgeven. Gastvrouw Josta Meesters heet jullie van harte welkom!

  Luxe B&B of groepsaccomodatie?

  Deze luxe B&B beschikt over 3 prachtige gastenkamers, allen uniek ingericht. De meer dan royale kamers zijn voorzien van een luxe slaapkamer, een ruime badkamer en een woonkamer. Kamer "De Bosrand" biedt riant de ruimte aan 2 volwassenen en is eventueel uit te breiden met 2 flexibele slaapplaatsen. Kamer "De Stal" is tevens geschikt voor 2 personen. Huur je beide kamers samen, dan is een riant groeps- of gezinsverblijf mogelijk. 

  De kers op de taart

  Spiksplinternieuw is B&B-kamer "Het Souterrain". Deze meer dan ruime en zeer luxe kamer is de kers op de taart van B&B Veld en Bosch. Het woord "kamer" dekt de lading niet helemaal, het is meer een klein paleisje. Denk aan: Belgische hardstenen vloeren met vloerverwarming, een badkamer met inloopdouche, een gezellige houtkachel en een eigen tuin met terras. Het Souterrain is geschikt voor 2 personen met uitbreidingsmogelijkheid naar 4, doordat de riante loungebank uit 2 royale boxspringbedden bestaat. Het Souterrain is er voor levensgenieters die zichzelf eens echt willen verwennen... 

  Luxe B&B met zwembad

  Fijn: deze luxe bed en breakfast in de natuur beschikt over een prachtig buitenzwembad. Al dobberend kijk je hier uit op de prachtige natuur van Landgoed Den Treek. 

  Paradijs voor natuurliefhebbers

  Deze luxe B&B is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers die op zoek zijn naar rust, ruimte en een ontspannen vakantie. Heb je paarden? Neem ze mee! Veld en Bosch beschikt over 4 rietgedekte paardenstallen, bovendien krijgt je paard een eigen weitje. Direct buiten het hek vind je 80 kilometer aan mooie wandel-, fiets- en ruiterroutes richting Landgoed Den Treek, Zeist en Maarn. Goede restaurants bevinden zich op loopafstand en het gezellige centrum van Amersfoort ligt op 4 kilometer fietsen. 

  Waar ligt deze luxe bed & breakfast?

  Bed en Breakfast Veld en Bosch bevindt zich midden in de natuur in Leusden, op korte afstand van het centrum van Amersfoort. Routetip: Op de Waterlooweg aangekomen staat er na +/-100m een lantaarnpaal aan de linkerkant van de weg. Precies daartegenover begint een doodlopende weg. Veld & Bosch bevindt zich na 300m aan het einde van deze doodlopende weg.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *