Veldhuysjes, water en paviljoententen

Buitenplaats Kameryck

, Kamerik, Utrecht

Een bijzondere groepsaccommodatie, prachtig gelegen te midden van water en weilanden in Utrecht.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-1000 personen
 •   17 kamers
 •   66 bedden
 •   Kamerik, Utrecht
 •   Unieke groepsaccommodatie in Utrecht
 •   Overnachten in Veldhuysjes
 •   Genieten rondom het kampvuur
 •   Tussen water en weilanden
 •   Huur Veldhuysjes v.a. €90,-- per nacht
 • Groepsaccommodatie tussen water en weilanden

  Wil je overnachten met familie of vrienden, maar liever niet op een 'standaard' locatie? Bij Kameryck overnacht je in nostalgische Veldhuysjes en komen jullie samen bij het buitenpaviljoen.

  Overnachten in Veldhuysjes

  Deze unieke groepsaccommodatie bestaat uit 17 nostalgische woonwagens oftewel 'Veldhuysjes' op wielen en 2 grote paviljoententen voor gemeenschappelijk gebruik. Dit "dorp" biedt plaats aan 64 personen. Elk Veldhuysje beschikt over 4 éénpersoons bedden. Het nostalgische interieur is prachtig afgewerkt en in een mooie, "zoete" kleurstelling uitgevoerd. Het huisje is knus en sfeervol en biedt ook de nodige comfort zoals een goed bed, een opbergkast, een tafel en een klein keukenblokje.

  Paviljoentent

  Buiten staat een vuurkorf waar je als groep gezellig omheen kan zitten op bankjes. Je hebt de beschikking over twee gezamenlijke groepsruimtes in de paviljoententen. De paviljoentent is sfeervol ingericht met teakhouten banken en wordt, indien nodig, verwarmd met een robuuste Deense houtkachel. Daarnaast beschikt de paviljoentent over een eenvoudige keukeninrichting en koelkast. Wie geen zin heeft om te koken kan in het sfeervolle restaurant terecht. Er zijn prachtige terrassen aan het water, zowel bij het restaurant als bij je eigen paviljoentent.

  Voorzieningen op het park

  Op het terrein van deze groepsaccommodatie bevindt zich het sanitairgebouw met 6 douches en 4 toiletten. 

  Speelparadijs

  Op de locatie zijn tal van sport- en spelmogelijkheden zoals Pitch en Putt Golf, voetgolf en beachvolleybal. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij met speelvoorzieningen en er is ook een peuterzwembadje. Voor kleinere groepen is er ook de mogelijkheid een gedeelte van deze groepsaccommodatie af te huren, je hebt dan de beschikking over één paviljoentent voor gemeenschappelijk gebruik en minimaal vijf woonwagens.

  Ligging van deze unieke groepsaccommodatie

  Deze bijzondere groepsaccommodatie met Veldhuysjes is gelegen aan het water in Utrecht, in een groot natuurgebied nabij de plaats Kamerik.

  • 8.5
   Door:

   hele gezellige middag; goede uitleg over het gebruik van de materialen en veel kunnen schieten

  • 9.5
   Door:

   Wij hebben gebruik gemaakt van de veldhuisjes met Paviljoen. Het is ons fantastisch bevallen. Bij aankomst brandde de fakkels en het kampvuur al (een heerlijk welkom). Binnen in het paviljoen stonden al lekker de kachels aan. Alles was aanwezig wat we nodig hadden. De ruimte van het paviljoen is fantastisch. Al met al hebben wij een fantastisch weekend gehad dankzij jullie.

  • 9.5
   Door:

   Gisteren hebben wij onze bruiloft bij jullie gevierd. In één woord: geweldig! Het eten was heerlijk, de drank was goed. De hapjes waren er in overvloed. Fantastisch! De bediening was geweldig! Degene die mijn (bruidegom's) broertje hielp door te helpen met de laptop (ik weet niet precies wat er gebeurde) is sowieso de held van gisteren! Bedankt! We kregen veel complimenten van onze gasten over de fantastische locatie. Het is kort maar hopelijk leest iedereen dit. Iedereen heeft er namelijk hard voor gewerkt. Dank daarvoor!

  • 9.5
   Door:

   Wij zijn met onze vriendengroep van 27 personen een weekend naar accommodatie Kameryck geweest ivm ons 30-jarig "vriendendag-" jubileum. We hebben een top weekend gehad! Accommodatie was super, omgeving erg mooi, personeel zeer vriendelijk en gastvrij en we hadden het geluk dat het ook nog eens prachtig weer was. Ook hebben we gebruik gemaakt van de Pitch en Putt baan; heel mooi gelegen bij de accommodatie - ook dit was geweldig. De wagens en gemeenschappelijk ruimte waar we verbleven waren netjes en heel origineel (slaapverblijven waren een soort "pipo-wagens"). Buiten hadden we de beschikking over diverse houten tafels met banken, was er een terras (in de vorm van een houten vlonder) en een vuurkorf met gratis hout. De centrale ruimte was gezellig ingericht en alles was aanwezig. Ook daar een houtkachel. Kortom; wij hebben een super-verblijf gehad bij een accommodatie welke we alleen maar aan iedereen kunnen aanraden!

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *