De Bronhoeve

De Bronhoeve

, Cothen, Utrecht

In een groene oase op korte afstand van Utrecht ligt deze prachtige boerderij. Op de weg ernaartoe draai je langzaam weg van de waan van alledag. De Bronhoeve is een plek voor rust, bezinning en inspiratie. Een plek die ruimte ademt, waar het nog echt stil is en waar je helemaal tot rust kunt komen.

          Goed en goedkoop
 •   0-12 personen
 •   4 kamers
 •   12 bedden
 •   Cothen, Utrecht
 •   Landelijke en rustige omgeving
 •   Dichtbij De Utrechtse Heuvelrug
 •   Ook geschikt voor retraite en yoga
 •   De hele locatie voor jullie zelf
 •   Rust, bezinning en inspiratie
 • De Bronhoeve

  Midden in een landelijk gebied, net buiten Cothen in de provincie Utrecht, ligt deze prachtige boerderij. Op de weg ernaartoe draai je langzaam weg van de waan van de dag. De Bronhoeve is een unieke plek voor iedereen die verlangt naar rust, natuur, bezinning en inspiratie. Op de boerderij worden echtparen, teams, gezinnen, families en groepen ontvangen die rust en stilte zoeken, inspiratie op willen doen, lekker buiten willen zijn, een boek willen schrijven, een retraite willen houden of gewoon fijn samen willen zijn. 

  Midden in de natuur

  Deze bijzondere groepsaccommodatie ligt op een perceel van 1,65 hectare, te midden van verschillende oude rassen appel-, pruimen-, peren- en kersenbomen. In het voorjaar is de bloesempracht van de bloeiende fruitbomen adembenemend mooi en in de zomer kijk je uit over groene weides. De boerderij beschikt over een zee aan buitenruimte, maar ook buiten het erf kun je genieten van de natuur. Achter de hoeve ligt een hersteld Jaagpad langs De Kromme Rijn, waar je naar Wijk bij Duurstede of naar Utrecht kunt wandelen. In Cothen liggen kano's voor je klaar en iets verderop richting Doorn wacht het uitgestrekte bosgebied van De Utrechtse Heuvelrug om te voet of per fiets ontdekt te worden.

  Knus en comfortabel

  Deze bijzondere groepsaccommodatie leent zich uitstekend voor groepen tot ca. 12 personen. In de hoeve bevindt zich een een royale verblijfsruimte van 75 m2 die voor meerdere doeleinden geschikt is. De ruimte is knus en comfortabel ingericht en beschikt over een open keuken en een aparte eetruimte. Op frissere dagen zorgen vloerverwarming en een leemkachel voor een behaaglijke warmte. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapruimtes, twee douches, een bad en twee wc's. Op de begane grond is er een kamer met een 2-persoonsbed en een slaapbank. In totaal kun je met ca. 12 personen overnachten in de hoeve. In de zomer is extra uitbreiding mogelijk door tentjes op het buitenterrein te plaatsen.

  Exclusief voor jullie groep

  Een verblijf bij De Bronhoeve is op basis van zelfverzorging, dit betekent dat je zelf een ontbijt, lunch of diner kunt verzorgen. Hiervoor staat er een professionele keuken tot jullie beschikking. Liever geen omkijken naar het eten? De eigenaren kunnen jullie in contact brengen met goede cateraars en ook bestaat er de mogelijkheid om een eigen kok mee te nemen. Privacy wordt gegarandeerd: er is telkens maar één groep tegelijk aanwezig. 

  Waar ligt deze bijzondere groepsaccommodatie?

  Deze accommodatie leent zich uitstekend voor een bijzonder weekendje weg of voor de organisatie van een eigen activiteit, retraite of yoga-weekend. De boerderij is landelijk gelegen in het buitengebied van Cothen, dichtbij Doorn, Wijk bij Duurstede en de Kromme Rijn in de provincie Utrecht. 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *