De Kleine Weide

De Kleine Weide

, Renswoude, Utrecht

De Kleine Weide is een sfeervolle groepsaccommodatie voor 20 personen, gelegen ten zuiden van het kasteeldorp Renswoude. Leuke steden als Utrecht, Arnhem en Veenendaal bevinden zich op korte afstand, maar toch ben je hier helemaal "buiten", weg van de dagelijkse hectiek. De boerderij uit 1933 is omgetoverd tot een comfortabele groepsaccommodatie met zeven slaapkamers verdeeld over zes appartementen. Hierdoor beschik je over de privacy van je eigen appartement met daarnaast voldoende ruimte om met de hele groep samen te zijn. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het grote erf en ideeën voor leuke uitstapjes zijn er genoeg.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-18 personen
 •   5 kamers
 •   18 bedden
 •   Renswoude, Utrecht
 •   De privacy van je eigen appartement
 •   Veel ruimte om gezellig samen te zijn
 •   Ervaar de rust van het plattelandsleven
 •   Centraal gelegen maar toch helemaal "buiten"
 •   Weekend vanaf € 1050,--
 • De Kleine Weide

  Ten zuiden van het kasteeldorp Renswoude, in de provincie Utrecht, ligt De Kleine Weide. Deze groepsaccommodatie ligt dichtbij leuke steden als Utrecht, Arnhem en Veenendaal, maar toch helemaal "buiten", tussen de weilanden. Kom tot rust en beleef het echte plattelandsleven, word wakker van de dierengeluiden, ruik de natuur en geniet van een mooie zonsondergang... 

  Groepsaccommodatie voor 20 personen

  De boerderij is in 1933 gebouwd als melkveebedrijf en inmiddels omgetoverd tot een groepsaccommodatie voor 20 personen. Via de ingang kom je uit in de gezellige eetkeuken, waar je met de hele groep samen kunt koken en eten aan lange tafels. De royale keuken heeft een 4-pits gasstel, oven, magnetron, vaatwasser en koelkast. In de hal staat tevens een grote koel- vriescombinatie. De eetkeuken is verbonden met De Tuinkamer, een fijne plek om te ontspannen bij de TV of lekker te luieren op de grote hoekbank. Openslaande tuindeuren geven toegang tot het terras en de beschutte tuin. Fijn: door de ligging op het zuidwesten kun je hier met de eerste zonnestralen al heel snel lekker vertoeven!

  De privacy van je eigen appartement

  De zeven slaapkamers zijn verdeeld over zes comfortabele appartementen. Het voordeel hiervan is dat je over een stukje privacy beschikt in je eigen appartement en samen kunt zijn in de eetkeuken en tuinkamer. Vijf appartementen zijn bereikbaar vanuit de hal en beschikken over twee éénpersoons boxspringbedden en een extra bedbank voor één of twee personen. Eén appartement heeft twee slaapkamers en een extra keuken met een 4-pits gasstel. Deze vijf appartementen hebben ieder een eigen badkamer en een buitendeur naar een terras. Het zesde appartement is bereikbaar vanuit de eetkeuken. Deze is gelijkvloers en bevindt zich in de nok van de boerderij. Dit appartement is voorzien van twee éénpersoons boxspringbedden, een bedbank voor twee personen en een eigen badkamer. Voor de kleintjes zijn er 2 kinderbedjes en 2 kinderstoelen aanwezig.

  Heel veel ruimte om lekker te spelen

  Bij de groepsaccommodatie bevindt zich een trapveldje met een klimtoren met glijbaan, zandbak, schommels en trampoline. Daar is ook genoeg ruimte om een balletje te trappen. Ook bij minder goed weer is er volop speelgelegenheid: er is een overdekte binnenruimte waar je de gelegenheid hebt om een potje te poolen of te sjoelen. Tevens is er voldoende ruimte om spelletjes te doen en lekker te chillen. Het terrein kan rondom worden afgesloten zodat kinderen er veilig kunnen spelen. Verder is er buiten een tennistafel en zijn er 2 skelters aanwezig. 

  De omgeving van De Kleine Weide

  De Kleine Weide is landelijk gelegen en rondom zijn er veel fiets- en wandelpaden. Bij de receptie is veel toeristische informatie te vinden en liggen fiets- en wandelroutes voor je klaar. Leuke tip: loop vanaf het erf het klompenpad naar Renswoude. Een bijzondere wandeling over de Grebbelinie! Deze groepsaccommodatie voor 20 personen ligt centraal in het land tussen Utrecht en Arnhem. Leuke plekken voor een uitstapje zijn Veenendaal (winkelstad), Barneveld (kippendorp) en Rhenen (Ouwehands Dierenpark). 

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *