Hip vakantiehuis met finse sauna, hottub en petanquebaan

Vakantiewoning Overslag

, Overslag, Zeeland

Hip vakantiehuis in het plaatsje Overslag, letterlijk op de grens tussen Nederland en België. Deze nieuw gebouwde groepsaccommodatie beschikt over 6 luxe gastenkamers voor totaal 18 personen. Alle kamers beschikken over eigen sanitaire voorzieningen. Naast de gezellige leefruimte en royale keuken biedt deze vakantiewoning nog vele extra's aan. Denk hierbij aan een houtgestookte hottub met massagejets, een finse sauna, petanquebaan en een speelweide met speeltoestellen. Ook honden en paarden zijn hier welkom, er zijn volop mogelijkheden om de directe omgeving te paard te verkennen. Welkom bij groepsaccommodatie Overslag!

          Goed en goedkoop
 •   0-18 personen
 •   6 kamers
 •   18 bedden
 •   Overslag, Zeeland
 •   Hippe en moderne groepsaccommodatie
 •   Op de grens tussen Nederland en België
 •   Geschikt voor 18 personen
 •   O'fyr, finse sauna, hottub, petanquebaan, grote speelweide
 •   Kamers met eigen sanitair
 • Groepsaccommodatie Overslag

  Vakantiewoning Overslag, een spiksplinternieuwe groepsaccommodatie op de grens tussen Nederland en België. Temidden van weilanden en kreken in de Varempé polder geniet je hier van rust, ruimte en privacy. Het vakantiehuis is nieuw gebouwd en beschikt  over alle luxe faciliteiten zoals bijvoorbeeld een finse sauna  en een houtgestookte hottub. 

  Genieten van luxe en comfort

  Groepsaccommodatie Overslag staat volledig privé tot jullie beschikking. Er is een sfeervolle woonkamer met een prachtig weids uitzicht, Wifi, beamer met HDMI kabel, gezelschapspellen, speelgoed en kinderboeken. De compleet ingericht keuken is voorzien van 18 zitplaatsen, meerdere koelkasten, vaatwassers, ovens en alles wat je nodig zou kunnen hebben. Er zijn 6 luxe gastenkamers allen met eigen sanitaire voorzieningen zoals toilet, lavabo en douche. Totaal kunnen 18 personen overnachten, handdoeken en kamerjassen liggen voor iedereen klaar. 

  Buiten ontbijten en koken op de O'fyr

  Rondom het huis is een mooie aangelegde tuin, voorzien van comfortabele tuinmeubels. In de zomer kan je heerlijk buiten ontbijten op het terras met uitzicht op de paarden. Er is een O'fyr waarmee je de lekkerste gerechten op open vuur kunt maken. Wil je de maaltijden graag laten verzorgen? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden voor catering tijdens jullie verblijf.

  Finse sauna, houtgestookte hottub, petanquebaan en speelweide met speeltoestellen

  Voor vermaak hoef je het huis niet uit. Er zijn gezelschapspelletjes aanwezig, er is een finse sauna, een houtgestookte hottub met massagejets en een petanquebaan. Voor de kinderen is er een grote speelweide met speeltoestellen. Wil je er toch op uit, dan biedt de mooie omgeving voldoende mogelijkheden voor prachtige fiets- en wandelroutes. De steden Gent, Antwerpen en Middelburg liggen dichtbij en zijn zeker een bezoekje waard. Op korte afstand ligt een mooie golfbaan en ook paardrijden behoort bij groepsaccommodatie Overslag tot de mogelijkheden. 

  Honden en paarden welkom

  Wil je je hond meenemen? Dat mag, honden zijn hier van harte welkom. Zelfs je paard mag je meenemen, er zijn stallen aanwezig. Naast het huis ligt een goed gedraineerde zandpiste waar je met je paard kunt rijden. Vlakbij het huis  ligt de Smokkelroute, een ruiterroute van 7 km. met natuurlijke hindernissen. De Smokkelroute bevat verschillende paden voor zowel ruiters als menners.

  Waar ligt groepsaccommodatie Overslag?

  Dit leuke vakantiehuis ligt in de plaats Overslag, provincie Terneuzen in Zeeland. Overslag ligt letterlijk op de grens tussen Nederland en Belgie, de grens loopt dwars door het dorp. Het vakantiehuis is goed bereikbaar met de auto, vanaf de E34 sta je binnen enkele minuten voor de deur. De steden Antwerpen, Terneuzen en Gent bevinden zich op korte afstand.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *