Vakantie aan zee

De Schouwse Boer

, Burgh-Haamstede, Zeeland

Zon, zee, strand. Zandkastelen bouwen. Wandelen door de duinen. De zon zien zakken in de zee. Met je voeten in de branding. De kinderen zien genieten. Dat is pas vakantie! Deze groepsaccommodatie aan zee is bij uitstek geschikt voor een groepsvakantie met vrienden, familie, klas- of teamgenoten. Precies zó'n vakantie (en nóg meer) krijg je, wanneer je verblijft bij deze fijne accommodatie in Burgh-Haamstede, op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-140 personen
 •   27 kamers
 •   140 bedden
 •   Burgh-Haamstede, Zeeland
 •   Locatie voor kleine én grote groepen
 •   Op loopafstand van strand en zee
 •   Altijd iets te beleven
 •   Leuke activiteiten in de omgeving
 •   Weekend vanaf € 1765,--
 • Vakantie aan zee...

  Zon, zee, strand. Zandkastelen bouwen. Wandelen door de duinen. De zon zien zakken in de zee. Met je voeten in de branding. De kinderen zien genieten. Dat is pas vakantie! Precies zó'n vakantie (en nóg meer) krijg je, wanneer je verblijft bij deze fijne accommodatie in Burgh-Haamstede, op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland.

  Groepsaccommodatie Zeeland

  Iets te vieren, een speciale gelegenheid of gewoon 'even er tussen uit' met z'n allen: wat voor reden er ook is, bij deze groepsaccommodatie kun je met de hele familie terecht voor een ontspannen vakantie aan zee. Ruimte is er genoeg: er kunnen tot wel 140 personen blijven overnachten! Ieder gezin kan hierbij beschikken over een eigen kamer, maar je kan ook gezellig bij elkaar slapen in de grote slaapzaal. 

  Genieten met een groep

  Samen ontspannen of juist activiteiten ondernemen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Wandel door de duinen, doe een speurtocht door het bos, neem deel aan watersporten op het Grevelingenmeer of ondek de Deltawerken en Neeltje Jans. Na afloop gezellig samen barbecuëen, film kijken, spelletjes doen of bijkletsen op het terras onder het genot van een kop koffie of een wijntje... 

  Groepsaccommodatie voor 140 personen

  Deze groepsaccommodatie aan zee is bij uitstek geschikt voor een groepsvakantie met vrienden, familie, klas- of teamgenoten. Overnachten kan met minimaal 15 en maximaal 140 personen. De locatie bestaat uit twee gebouwen: de Boer (het hoofdgebouw) en de Boerin. Het hoofdgebouw dateert uit de vorige eeuw en hier kunnen maximaal 81 personen verblijven. Er is één eenpersoonskamer en de overige kamers zijn geschikt voor 2, 4 of 5 personen. 

  Twee gebouwen

  Het tweede, iets kleinere, gebouw is de Boerin. Dit gedeelte is ook toegankelijk voor mindervaliden. In de Boerin kunnen maximaal 46 personen verblijven. Er zijn vier kleine slaapkamers en twee grote slaapzalen. Beide gebouwen beschikken over een grote keuken, een gemeenschappelijk ruimte en een heerlijk terras. Je kunt zelf koken, maar ook een diner laten verzorgen door de gastvrije locatie-eigenaren. 

  Unieke ligging tussen bos en zee

  Deze groepsaccommodatie aan zee is niet heel luxe, maar beschikt over alle facilieiten die nodig zijn voor een heerlijke vakantie aan zee. De locatie is bij uitstek geschikt voor groepen die op een informele manier gezellig willen samen zijn. De meeste kamers zijn voorzien van stapelbedden, er zijn een aantal tweepersoonskamers en enkele slaapruimtes. Douches en toiletten bevinden zich allen op de gang. Wat deze locatie uniek maak is de geweldige ligging: de groepsaccommodatie ligt in een bosrijke omgeving, direct aan de duinen en op loopafstand van het strand. Het plaatsje Burgh-Haamstede is erg gezellig en op het eiland Schouwen-Duiveland is altijd wel iets te beleven!

  • 9.5
   Door:

   Sinds maart dit jaar een nieuwe beheerder, waardoor het schoner en mooier is dan ooit. Een leuke groepsaccommodatie in een geweldige omgeving, heerlijk rustig, op loopafstand van strand en duinen. Het personeel is super vriendelijk, doen alles om het de gasten naar hun zin te maken, alles kan, zeer flexibel met eten. De nieuwe beheerder heeft een enorme ruime ervaring in verschillende restaurant, en dat proef je!!! Super (h)eerlijke producten, heerlijk vers en alles is mogelijk. (rekening houdend met vegetarisch en speciale wensen).

   Kamers zijn eenvoudig maar schoon en worden nu opgeknapt. Zeer kindvriendelijke omgeving met een grote speelwei op het complex en weinig verkeer rond het complex......... Kortom: een aanrader voor groepen, of het nu een kleine groep van 10 pers. is of groep van tig personen.....

  • 7
   Door:

   Mooie, ruime en rustige locatie voor grote groep.

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *