Landelijk genieten in de Randstad

Hoeve Zzamen

, Zoetermeer, Zuid-Holland

Landelijk genieten in de Randstad. Hoeve Zzamen is een luxe trouwlocatie op het meest landelijke stuk tussen Den Haag en Zoetermeer. De authentieke boerderij is sfeervol verbouwd en biedt onderdak aan groepen tot 105 personen. Ze zijn zeldzaam: trouwlocaties met voldoende eigen kamers voor iedereen. Hoeve Zzamen is een unieke, luxe en zeer comfortabele trouwaccommodatie tegen een uiterst betaalbare prijs.

          Luxe locatie
 •   0-105 personen
 •   13 kamers
 •   26 bedden
 •   Zoetermeer, Zuid-Holland
 •   Unieke trouwlocatie tussen Den Haag en Zoetermeer
 •   Trouwen in festival- of boerderijstijl
 •   Sfeervol verbouwde boerderij
 •   38 sfeervolle slaapkamers
 •   Weekend vanaf € 2180,--
 • Trouwlocatie in Boerderij- en Festivalstijl

  Landelijk trouwen in de Randstad. Hoeve Zzamen is een sfeervolle trouwlocatie op het meest landelijke stukje tussen Den Haag en Zoetermeer. De authentieke boerderij is sfeervol verbouwd en biedt onderdak aan bruiloften in Festivalstijl en Boerderijstijl. De hoeve is beschikbaar voor groepen tot 105 personen, met 38 comfortabele slaapplekken. Een ongedwongen sfeer, gegarandeerd het exclusieve alleengebruik en tegen een betaalbare prijs.

  Hoeve Zzamen

  Hoeve Zzamen is een monumentale, sfeervolle hoeve van circa 600 m2,  gelegen  op 3 hectare eigen grond. Onlangs is deze verborgen parel, in het hartje van de randstad, een officiële én bijzondere trouwlocatie geworden. Een locatie waar je alles in één hebt: de trouwplechtigheid, foodtrucks, dineren, borrelen, feesten, gezellig samenzijn en overnachten op één mooie unieke plek!  De hoeve is eind 2015 in gebruik genomen na een grondige restauratie van ruim 2 jaar. Zodra je hier het erf op loopt ervaar je direct het gevoel van gastvrijheid en thuiskomen. De boerderij is vanuit alle richtingen goed bereikbaar en ligt op enkele minuten vanaf de A4 en de A12. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

  Trouwen in festivalstijl met foodtrucks

  Jullie huwelijksdag op een sprookjesachtige privé locatie met karakteristieke foodtrucks, sfeervolle lichtjes, creatieve loungehoekjes en de gezellige achtergrondmuziek van een live DJ. De ceremonie in festivalstijl met houten stoeltjes in het gras of in een originele Tipi-tent. Landelijk op hooibalen onder de karakteristieke hooiberg en bij (onverwachtse) regen gezellig knus met elkaar in de monumentale koeienstal bij het haardvuurtje. Aansluitend de toost met een glaasje bubbels vanuit de Prosecco boom. Borrelen in een sprookjesachtige tuin, met speelse en creatieve elementen en aansluitend vrij rond flaneren langs de gezellige foodtrucks en genieten van het samenzijn, de knetterende haardvuurtjes en de smakelijk geurende, op vuur bereide, gerechten.

  Trouwen op een boerderij

  Landelijk trouwen in de randstad, op een monumentale boerderij met 3 hectare eigen grond. De monumentale voormalige koeienstal, met karakteristieke balken, geeft een huiselijk gevoel en is een lust voor het oog. Deze biedt ruimte aan 105 gasten en heeft diverse gezellige eet -en zithoekjes, haardvuurtjes en een bar. De sfeervolle privé tuin heeft een overdekt lounge terras onder de hooiberg en is een heerlijke plek om jullie huwelijksvoltrekking op landelijke strobalen en met rondscharrelende kippetjes te beleven. De sfeervolle vuurhoek, de geur van de verse op vuur bereide gerechtjes, het uitzicht op de paarden en de landelijke entourage geeft jullie het gevoel van authenticiteit en samenzijn. 

  38 sfeervolle slaapplekken

  Jullie hebben het exclusieve alleengebruik van Hoeve Zzamen. Op de Hooizolder en in het Melkhuis bevinden zich 14 knusse slaapkamers met in totaal 38 boxspring bedden en eigen sanitaire voorzieningen. Een extra gevoelssensatie om jullie huwelijk zo uniek en persoonlijk mogelijk te maken is, met jullie dichtbijstaande familie en vrienden af te sluiten in de ochtend aan de landelijke ontbijttafel.

 • Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *