Monument aan de Linge

In de Rozenhof

, Kedichem, Zuid-Holland

Zoek je een grote groepsaccommodatie waar ook je kinderen van harte welkom zijn? Dan is deze sfeervolle, zuid-hollandse vakantieboerderij een aanrader! De groepsaccommodatie is sfeervol en huiselijk ingericht en beschikt over veel verschillende ruimtes. De boerderij is een rijksmonument en prachtig gelegen midden in de natuur en toch centraal in Nederland.

          Gemiddelde prijsklasse
 •   0-25 personen
 •   15 kamers
 •   25 bedden
 •   Kedichem, Zuid-Holland
 •   Luxe groepsaccommodatie
 •   Gastvrijheid met een hoofdletter G
 •   Paradijs voor kinderen
 •   Huiselijk en sfeervol
 •   Weekend vanaf €1535,--
 • Groepsaccommodatie geschikt voor kinderen

  Zoek je een grote groepsaccommodatie waar je kinderen ook van harte welkom zijn? Dan is deze sfeervolle, Zuid-Hollandse vakantieboerderij een aanrader! De boerderij is een rijksmonument en prachtig gelegen midden in de natuur, maar toch centraal in Nederland.

  Slapen in de bedstee

  Kinderen zijn hier meer dan welkom! Zowel binnen als buiten is er volop speelruimte en er staat veel speelgoed voor hen klaar waaronder een spannende mand met verkleedkleren. En je kunt je kinderen alvast beloven dat ze in een bedstee mogen slapen: deze groepsaccommodatie beschikt over maar liefst 3 bedstedes, geschikt voor kinderen. 

  Prachtig gerestaureerde vakantieboerderij

  Ook aan de volwassenen is gedacht: zij kunnen hun ogen uitkijken in deze meer dan grote groepsaccommodatie. De boerderij is prachtig gerestaureerd. Je vindt hier nog vele authentieke elementen als de waterpomp en put, boogkelder en schouw met broodoven. De eigenaar vertelt je graag meer over de historie van deze bijzondere accommodatie.

  Binnen en buiten een zee aan ruimte

  De groepsaccommodatie is sfeervol en huiselijk ingericht en beschikt over veel verschillende ruimtes. Je kunt bijvoorbeeld verblijven in de huiskamer met authentieke schouw of op de sfeervolle deel met open haard. In één van de schuren is een royale, extra groepsruimte gerealiseerd met houten vloeren, boekenkasten, hoge ramen en directe toegang tot de tuin. Ook buiten tref je een zee aan groene ruimte, want je kunt heerlijk wandelen in de tuin of langs het water. En de kinderen mogen helpen bij het voeren van de dieren, de honden aaien of een ritje op de pony maken.

  Groepsaccommodatie met 18 kamers

  Deze groepsaccommodatie is bij uitstek geschikt voor families met kinderen of grotere groepen. Je beschikt hier over maar liefst 18 slaapkamers, waarvan een aantal zo groot dat er wel 4 tot 6 personen kunnen overnachten. Er is ruimte genoeg voor het bijplaatsen van kinderbedjes op de kamers.

  Ligging van deze vakantieboerderij in Zuid-Holland

  Deze kindvriendelijke groepsaccommodatie is gelegen in Kedichem, nabij Leerdam, temidden van de driehoek Vianen, Gorinchem en Deil.

  • 9.5
   Door:

   Splended! In De Rozenhof was a perfect accommodation for a late September weekend of 20 friends happy to chat, cook, walk, be in nature and conduct late-night discussions. The location is a bit difficult to reach by public transport (Leerdam or Kedichem are both some distance away, and the Leerdam Taxi service was appaling – for the way back Bill and Constance were immensely helpful and took us by car!), but otherwise, there is no downside. The house has beautiful bedrooms with extremely comfortable beds, an extraordinarily well equipped kitchen where we missed nothing, very comfortable sitting area for socializing, beautiful surroundings with awesome animals (two gorgeous dogs, some fluffy chicken, as well as cats and ponies) and immensely helpful landlords who go the extra mile (or three).

  • 8.5
   Door:

   Geweldig leuke locatie, prachtig gelegen vlak langs het water.

  • 8
   Door:

   Waarom hebben wij voor deze locatie gekozen? Omdat deze locatie erg "gewoon'' is. We wilde een locatie in de buurt (van Papendrecht). De eigenaren zijn 2 fantastische mensen die met grote bezieling deze boerderij runnen. We hebben hier ons 30-jarig huwelijksfeest gevierd met familie en vrienden. Er heerst een heerlijk ongedwongen sfeertje, met super lekker eten gemaakt door de eigenaren. We zijn super verwent met een fantastisch ontbijt en BBQ. De eigenaren zijn voortdurend bezig om te verbouwen (en dus verbeteren) en dat vertaalde zich in het feit dat menig kamer nog niet helemaal af was. Dit gaf ook wel weer zijn charme. Ze hebben een heerlijke tuin en terras met overkapping (deze hadden wij helaas nodig).

  • 9.5
   Door:

   Bill en Constance, wat een leuk weekend hebben wij in de Rozenhof gehad. Jullie zijn gepassioneerde, warme mensen die met zoveel toewijding ons het naar ons zin hebben willen maken met o.a. een fantastisch ontbijt, bbq en brunch. Ook grote dank aan jullie Armeense hulp. Wij zullen met heel veel plezier terugdenken aan ons 30-jarig huwelijk, dat we in jullie mooie Rozenhof hebben gevierd met onze familie en vrienden.

  • 9
   Door:

   Wat een gastvrijheid, want een vriendelijkheid en wat een heerlijk bed! Maar het toppunt was toch wel het heerlijk eten!

  • 10
   Door:

   Het overtrof onze stoutste verwachtingen, voor de kinderen was het een "Walhalla", niets dan lof!

  • 9
   Door:

   Wij hebben hier een fantastisch weekend gehad met onze studievrienden. Wat een perfect huis voor zo'n groep! Absoluut aan te bevelen zijn de overheerlijke tapas die door de Rozenhof zelf gemaakt worden, complimenten! In Leerdam hebben we ons ook prima vermaakt, bij de glasblazerij den de hightea bij het glasmuseum. Bedankt voor het leuke weekend

  Schrijf een review
  • Mijn ervaring met deze locatie *