Wie is JeZoektIetsLeuks.nl?

Jezoektietsleuks.nl is opgericht in 2009 door Diana Hofs en is onderdeel van BuitenBusiness. BuitenBusiness biedt bijzondere, landelijke en kleinschalige vergaderlocaties aan met daarnaast passende vergaderbreaks en events. Omdat regelmatig vanuit de particuliere markt gevraagd werd naar deze unieke locaties is Jezoektietsleuks.nl opgezet. Hier vind je een aantal dezelfde bijzondere locaties en een aantal nieuwe, luxe groepsaccommodaties. De opzet is hetzelfde: geen grote portaalsite, maar een overzichtelijke site met alleen de allermooiste groepsaccommodaties in Nederland en net over de grens.
 

Geen winstoogmerk

In tegenstelling tot veel andere, vergelijkbare sites is deze website zonder winstoogmerk opgezet. Voor de bezoeker betekent dit dat ze altijd rechtstreeks contact hebben met de locatie en daardoor verzekerd zijn van de laagste prijs. De accommodaties hoeven geen fee aan ons af te dragen en blijven baas over eigen accommodatie. Doordat veel geld verdienen niet bovenaan onze lijst staat, kunnen we selectief zijn in het aanbod van accommodaties. Ons doel is niet het aanbieden van zoveel mogelijk accommodaties, maar het aanbieden van alleen bijzondere, echt leuke groepsaccommodaties en vakantiehuizen. 

Onze doelstelling

Wij streven niet naar een website met duizenden accommodaties. We willen je een overzichtelijke site aanbieden met alleen de meest bijzondere groepsaccommodaties en allerleukste vakantiehuizen.Sfeervolle en luxe accommodaties midden in de natuur, waar je exclusief met je eigen groep(je) kunt verblijven zonder dat er andere gasten aanwezig zijn. Het zijn verrassende locaties voor groepen, waarbij je kunt kennismaken met het betere buitenleven. De bijzondere locaties zijn met zorg uitgekozen en geselecteerd op geschiktheid voor groepen. Naast guesthouses en de grotere bed and breakfasts vind je hier ook luxe vakantiehuizen, vakantieboerderijen, landhuizen en kastelen.

Onderscheidende website

De afgelopen jaren is JeZoektIetsLeuks.nl uitgegroeid tot een onderscheidende website met het meest exclusieve en uitgebreide aanbod in Nederland en net over de grens. Stiekem zijn we er best trots op dat we je deze unieke collectie kunnen aanbieden: veelal bijzondere accommodaties die je elders niet zult tegenkomen. Het kantoorteam werkt dagelijks met veel plezier aan deze website en hoort graag je bevindingen. Heb je tips, ideeën of verbeterpunten? Neem dan contact met ons op. Wil je regelmatig op de hoogte blijven van nieuwtjes en speciale aanbiedingen? Volg ons dan op Facebook.

Diana Hofs Diana Hofs